NYE BØGER: “Gammelpot: Den maskerede høvding”

Forlaget Cobolt har netop udgivet bind 21 ud af 23 i serien om den lille, joviale mand med det hvide skæg og sin magiske vadsæk. “Gammelpot: Den maskerede høvding” er – som også de øvrige bind – udstyret med et interessant, informativt og illustreret forord.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Gammelpot er sammen med Pif og Christian på vej i luftballon over Stillehavet for at hente Christians søster Kirstine, der er i troldmandslære hos høvding Gule Tand i Den Nye Verden. Imidlertid venter der dem en ubehagelig overraskelse, for ved ankomsten bliver de taget til fange af fjerprydede og maskerede folk. Gammelpot har lovet børnenes fædre at bringe dem alle tre med hjem, men det viser sig, at Kirstine har vendt op og ned på alting under sit ophold – og nu vil hun slet ikke med hjem!

Med ekstramateriale fra Gammelpots Skatkammer, hvor forfatteren Thom Roep denne gang blandt andet fortæller om maskerede helte og skurke i tegneserier, bøger og film – og hvordan hans søde skolekammerat Pauline i 1. klasse fik både direkte og indirekte indflydelse på Gammelpot mange år senere.

Info om bogen:

Sprog: Dansk
Sideantal: 56
ISBN: 9788775880195
Format: 22,5 x 28,5 cm
Udkommer: marts 2024
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Forlaget Cobolt
Tegner: Piet Wijn
Forfatter: Thom Roep
Oversætter: Edith Månsson


© Forlaget Cobolt (cover)