FILMNYT: “The Equalizer 3” (2023)

Det er ni år siden, at Antoine Fuqua sendte den første film i biografen med enmandshæren Robert McCall, der altid har et hævntogt, han kan tage på. I år afslutter Fuqua sin trilogi, og det er naturligvis igen Denzel Washington, der træder i karakter som den hævnende engel.

Denne gang er scenen sat i Italien, og det er mafiaen, der begår den fejl at krydse klinger med manden, der aldrig bliver for gammel til at likvidere skurke på virtuost koreograferede måder.

Traileren er ren adrenalin, og selvom det høres sagt, at mafiaen er som kræft – ingen kur – så er McCall i al sine voldsvælde netop det: Kuren, der kan rydde ud blandt al den bærme, film som “The Equalizer” kan mønstre.

Og ja, så er det jo en fornøjelse at se forbryderne blive sat på plads, imens Domenico Modugno synger sit hit “Nel blu, dipinto di blu” aka “Volare” – kontrasten fungerer!


© Sony Pictures Entertainment (TRAILER & PLAKAT)