NYE BØGER: “Thorgalkrøniken 11: Den Røde Magis Broderskab”

Forlaget Cobolt udgiver den 16. april det 11. samlebind i serien om Thorgal. “Thorgalkrøniken 11: Den Røde Magis Broderskab” indeholder de sidste fire album tegnet af Grzegorz Rosinski: “Sabelskibet”, “Kah-Aniel”, “Skarlagenilden” & “Aniel”.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Tilhængere af Den Røde Magis Broderskab har bortført Thorgals afdøde ærkefjende Kriss af Valnors stumme søn Aniel. Da Thorgal er far til drengen, drager han optændt af iver og desperation ud på en farefuld færd med kurs sydpå mod “den smukkeste by i den civiliserede verden”, Bag Dadh, for at få ham tilbage.

Undervejs opsamler han et blandet følge bestående af bulderbassen Petrov, den bandlyste pige Lehla og den smukke og forførende Saluma. Men Thorgal kommer for sent, for Aniel har ikke blot fået talens gave, han er også blevet reinkarneret som sin bedstefar, den eminente troldmand Kahaniel, der på den måde ønsker at tage hævn over de nordiske guder.

Thorgal står snart over for et grusomt dilemma: Skal han redde sin søn eller frelse Bag Dadh fra tyranniet? Kan hans søns liv vejes op mod en hel bys lidelser? Og hvem er egentlig modstandere, og hvem er allierede i byen – og hvem vil frelse hvem fra hvad og hvorfor? Hemmeligheder, rænkespil, forræderi og had eksploderer i en heksekedel af ild og blod.

Info om bogen:

Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN: 9788775881048
Format: 22,5 x 30 cm
Udkommer: 16. april 2024
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Forlaget Cobolt
Tegner: Grzegorz Rosinski
Forfatter: Yves Sente, Xavier Dorison og Yann
Oversætter: Ole Steen Hansen


© Forlaget Cobolt (cover)